WTF! Het verenigingsburo gaat anaal!

 De foto's worden geladen..

Laatst liep ik vanaf de Q-Park Museumgarage naar mijn pittoreske woning. Ik liep langs het verenigingsburo. Wat ik daar ontdekte choqueerde mij hevig. Was het een grote tas met geld, een doodgeslagen hondje, of was het misschien een doos met ananassen? Nee, het waren op het raam van het verenigingsburo geplakte buttpluggen. Van die dingen die je in je achterste drukt ter leringhe ende vermaeck. Zie de gelijkenis!
Dat is niet normaal, toch?advertentie

6 reacties

 1. ??? Uhhh moderator in welke staat verkeerde jij toen je dit bricht goed keurde? Waar staat dit op? Non bericht

  06-01-12
  00:40
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee
 2. Je kan je afvragen in welke categorie dit bericht geplaatst kan worden: flauw, leuk, stom, grappig, kinderachtig of misschien wel onder motto: “nu je het zegt…”

  Binnen een aantal gestelde huisregels moeten zowel bloggers als mensen die reageren zich houden aan een aantal spelregels. Dit blog kleurt binnen die lijntjes. Apeldoorn Direct is geen pure journalistieke site, maar een bloggerssite. Een site waar de mening van de Apeldoorner telt en zo nu en dan een journalistieke knipoog.

  Het woord in deze is aan de Apeldoorners.

  Randy Gasper
  06-01-12
  09:52
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee
 3. Veel Apeldoorners doen blijkbaar niet aan humor, Randy ­čśë

  06-01-12
  09:53
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee
 4. En dit soort artikeltjes maakt mij dus blij. Nooit geweten wat een buttplug was. Toen ik nog schoonmaker was in de enige sexbioscoop van Zutphen, heb ik wel vaak gedacht waarom de oordoppen die ik af en toe vond in het toilet wat donkerder besmeurd waren dan mijn eigen oorsmeer. En ze waren ook wat groter dan de gemiddelde gehooringang. Maar goed….dankzij Niels weet ik nu wel beter.
  Wat ik trouwens ├ęcht ‘shockerend’ vind (Ja Niels, ik ben meer van het Witte Boekje) is de naam die op de ramen geplakt is. Verenigingsburo.
  Populistisch en afkeurenswaardig jaren 80- taalgebruik: het is gewoon verenigingsbureau.
  Seau, ik heb gezegd.

  06-01-12
  11:16
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee
 5. Leuk stukje Niels , ja humor is niet iedereen zijn ding.
  Butplug ook niet trouwens :-)

  07-01-12
  14:10
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee
 6. Hmm.. heb even gekeken op de website van het verenigingsburo en gezocht watvoor verenigingen er zoal in Apeldoorn zijn. Zie ik tot mijn verbazing onder de S SBS6 staan..

  Vreemd, zo’n commercieel bedrijf wat hier niet eens gevestigd is.

  De enige link van SBS6 met Apeldoorn die ik op het web kon vinden is http://radiowereld.nl/Article/View/13557/sbs-6-claimt-omroep-apeldoorn

  Betekent de aanwezigheid in die lijst dat SBS6 recht heeft op Apeldoornse subsidie?

  Iemand die me verder kan helpen?

  11-01-12
  03:22
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee

Schrijf een reactie

Login via social media (beta)

Reacties worden geplaatst na goedkeuring van de beheerder

Om spam te voorkomen nog even een rekensommetje. Om geen rekensom meer te hoeven maken kunt u hier een account aanmaken. *

Subscribe without commenting

 • Apeldoorn Direct

  De stadsbuzzz van en voor Apeldoorners. Wat speelt er, wat is er te doen en wie maakt de stad. Je leest het op Apeldoorn Direct.