PLUS-supermarkt Musketiersveld overvallen

APELDOORN – Rond 7.40 vanochtend is er een overval gepleegd op de PLUS-supermarkt aan de Musketiersveld in Apeldoorn. De overvaller vernielde net voor openingstijd een ruit van de supermarkt en klom de supermarkt binnen. Vervolgens is de persoon met een nog onbekende buit gevlucht.

Een medewerker die in de winkel aanwezig was, rook onraad en wist te ontkomen. De politie heeft aanwijzingen die wijzen op een overval en niet op diefstal.

De overvaller is een kleine man. Hij droeg zwarte kleding en had een slank postuur. De overvaller is na zijn daad gevlucht in de richting van de Kayersdijk. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.advertentie

4 reacties

 1. In dat geval kun je net zo goed schrijven “Is gevlucht in de richting van Amsterdam”. Tussen de Musketiersveld en Kayersdijk zit een afstand van 3 km!

  Barbara
  27-12-12
  17:51
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee
  • Echt? Is dat rode fietspaadje drie kilometer lang? Ik heb een paar jaar in die buurt gewoond en volgens mij is het veel korter, hoor. Maar het was lang geleden dat ik er woonde, dus misschien zit ik faut. Of zo.
   Toch wens ik meneer De Wit en zijn medewerkers veel sterkte. Of is hij niet meer de filiaalbaas? Hij was altijd zeer vriendelijk en ik vond (en vind) hem een aardige man.

   ­čśÇ

   27-12-12
   18:42
   0
   Relevantie: 0
   Relevant
   ja
   nee
 2. Ik sprak meneer De Wit vanmiddag. De overval bleek te zijn gepleegd om de aanwezige pinautomaatte kraken. Helaas, schrik zit er wel in bij leiding en medewerkers.

  Joke de Wolde
  27-12-12
  19:55
  0
  Relevantie: 0
  Relevant
  ja
  nee

Schrijf een reactie

Login via social media (beta)

Reacties worden geplaatst na goedkeuring van de beheerder

Om spam te voorkomen nog even een rekensommetje. Om geen rekensom meer te hoeven maken kunt u hier een account aanmaken. *

Subscribe without commenting

 • Apeldoorn Direct

  De stadsbuzzz van en voor Apeldoorners. Wat speelt er, wat is er te doen en wie maakt de stad. Je leest het op Apeldoorn Direct.