WTF! Het verenigingsburo gaat anaal!

Donderdag 5 januari 2012

Door Niels Damstra

Laatst liep ik vanaf de Q-Park Museumgarage naar mijn pittoreske woning. Ik liep langs het verenigingsburo. Wat ik daar ontdekte choqueerde mij hevig. Was het een grote tas met geld, een doodgeslagen hondje, of was het misschien een doos met ananassen? Nee, het waren op het raam van het verenigingsburo geplakte buttpluggen. Van die dingen die je in je achterste drukt ter leringhe ende vermaeck. Zie de gelijkenis!
Dat is niet normaal, toch?

AANBEVOLEN

0 REACTIE

henk

henk 6 januari 2012 om 00:40 uur

??? Uhhh moderator in welke staat verkeerde jij toen je dit bricht goed keurde? Waar staat dit op? Non bericht

Randy Gasper

Randy Gasper 6 januari 2012 om 09:52 uur

Je kan je afvragen in welke categorie dit bericht geplaatst kan worden: flauw, leuk, stom, grappig, kinderachtig of misschien wel onder motto: "nu je het zegt..." Binnen een aantal gestelde huisregels moeten zowel bloggers als mensen die reageren zich houden aan een aantal spelregels. Dit blog kleurt binnen die lijntjes. Apeldoorn Direct is geen pure journalistieke site, maar een bloggerssite. Een site waar de mening van de Apeldoorner telt en zo nu en dan een journalistieke knipoog. Het woord in deze is aan de Apeldoorners.

Emily Willmann

Emily Willmann 6 januari 2012 om 09:53 uur

Veel Apeldoorners doen blijkbaar niet aan humor, Randy ;)

Rob Feber

Rob Feber 6 januari 2012 om 11:16 uur

En dit soort artikeltjes maakt mij dus blij. Nooit geweten wat een buttplug was. Toen ik nog schoonmaker was in de enige sexbioscoop van Zutphen, heb ik wel vaak gedacht waarom de oordoppen die ik af en toe vond in het toilet wat donkerder besmeurd waren dan mijn eigen oorsmeer. En ze waren ook wat groter dan de gemiddelde gehooringang. Maar goed....dankzij Niels weet ik nu wel beter. Wat ik trouwens écht 'shockerend' vind (Ja Niels, ik ben meer van het Witte Boekje) is de naam die op de ramen geplakt is. Verenigingsburo. Populistisch en afkeurenswaardig jaren 80- taalgebruik: het is gewoon verenigingsbureau. Seau, ik heb gezegd.

ernst

ernst 7 januari 2012 om 14:10 uur

Leuk stukje Niels , ja humor is niet iedereen zijn ding. Butplug ook niet trouwens :-)

Koeno van der Schuur

Koeno van der Schuur 11 januari 2012 om 03:22 uur

Hmm.. heb even gekeken op de website van het verenigingsburo en gezocht watvoor verenigingen er zoal in Apeldoorn zijn. Zie ik tot mijn verbazing onder de S SBS6 staan.. Vreemd, zo'n commercieel bedrijf wat hier niet eens gevestigd is. De enige link van SBS6 met Apeldoorn die ik op het web kon vinden is http://radiowereld.nl/Article/View/13557/sbs-6-claimt-omroep-apeldoorn Betekent de aanwezigheid in die lijst dat SBS6 recht heeft op Apeldoornse subsidie? Iemand die me verder kan helpen?

Reageren

Login via social media (beta)



Let op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder