De Helden van Apeldoorn

Donderdag 14 maart 2013

Door Suzanne Breman

Gerwin Sanders
Eigenaar en Chef-kok van Restaurant Twenty2.

Fotograaf Suzanne Breman heeft Gerwin een hele dag gevolgd op zijn werk in Restaurant Twenty2.
Hoe ziet zijn werkdag er nou uit?

Rond 10:00 uur beginnen aan de voorbereidingen van de gerechten.
17:00 uur tijd om zelf te eten.
18:00 uur komen de eerste gasten binnen, de hele avond koken en zorgen dat alles op rolletjes loopt.
23:00 uur schoonmaken van de keuken.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!