Veelbelovend folk-trio in populair muziekcafé

Dinsdag 7 augustus 2012

Door Randy Gasper

Gigant

Het gaat deze zomer goed met Plato’s Muziekcafé op het nieuwe Gigant terras. Zat het terras afgelopen zondag nog helemaal vol voor Anny!, komende zondag 12 augustus staat er weer iets compleet nieuws en moois op het programma met het veelbelovende Utrechtse folk-trio Oh, Brave Wide Eyes. Zondag spelen ze in het café van Gigant en bij mooi weer zelfs op het terras. Het optreden begint om 16.15 uur en de entree is gratis. Aansluitend zal er weer een Bring Your Own barbecue plaatsvinden.

Na de release van debuut EP The Tascam Recordings werd Oh, Brave Wide Eyes snel opgepikt door 3voor12 Utrecht. Ze speelden onder andere al in Tivoli en Melkweg en ook toerden ze door Zwitserland. Inmiddels zijn ze doorgedrongen tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland én zijn ze geselecteerd voor Popronde 2012. Met zoveel wapenfeiten in korte tijd is dit een band om goed in de gaten te houden.

Na afloop van het muziekcafé zal er deze zondag weer een Bring Your Own barbecue plaatsvinden. Neem je spiesjes mee en Gigant zorgt voor het brood, friet, de sauzen, het eetgerei en een rijkgevulde bar. Ook kun je aan de bar een vleespakket halen voor € 10,-.

Bekijk hier ook het filmpje van Kim Janssen gemaakt door Peter Vroon. De singer/songwriter Janssen trad 2 zondagen geleden op in het Plato’s Muziekcafé op het terras van Gigant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!