7 november: Bijeenkomst Apeldoornse visie op verenigingen en vrijwilligerswerk

Zaterdag 29 oktober 2011

Door djongman

Economische teruggang, subsidies verdwijnen en leden worden klanten. De maatschappij en het verenigingsleven zijn veranderd, maar zal de aankomende jaren flink blijven veranderen.

Welke rol neemt de gemeente? Blijven ze subsidie verstrekken? Waar gaan zij zich op richten? Naast deze vragen zal de Apeldoornse wethouder Blokhuis meer inzicht geven over de gemeentelijke visie op het gebied van vrijwilligerswerk en het verenigingsleven.

De inspirerende bestuurder, ondernemer, investeerder Ruud Veltenaar zal u als vrijwilliger, bestuurder en/of potentiële bestuurder meenemen naar 2020. Hij zal zijn visie geven over de samenleving en aangeven waar bestuurders op moeten anticiperen. Veltenaar die bekend staat om zijn prikkelende uitspraken zal menig ogen doen openen.

Innovatief leiderschap, effectieve gewoonten en uitvoeringsprocessen zullen in het verhaal van Jan Kuipers centraal staan. Kuipers trainer van de Bestuurdersacademie, training voorzitter, maar ook werkzaam als directeur van FranklinCovey en auteur van “Menskracht en “Creër wind mee”.

Als vrijwilliger, bestuurder, potentiële bestuurder, kaderlid of politicus mag u deze bijeenkomst niet missen. Deelname aan deze avond is geheel gratis, inschrijven verplicht!

Inschrijven en voor meer informatie klik hier!

Voor meer informatie over deze bijeenkomst of de Bestuurdersacademie:
T. 055-5270581
E. info@verenigingburo.nl
www.vrijwilligersacademieveluwe.nl
Follow us on twitter: http://twitter.com/#!/verenigingsburo/

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!