Apeldoorn krijgt in 2018 een Multi Activity Center

Woensdag 9 augustus 2017

Door Redactie

Pixabay

Medio 2018 krijgt Apeldoorn een Multi Activity Center aan Dubbelbeek (Malkenschoten) in Apeldoorn. In het centrum komen onder andere een elektrische binnen- en buitenkartbaan, een Lasertag ruimte, een Multi Escaperoom en Fluo bowling banen. De activiteiten richten zich op gezinnen met kinderen vanaf ca 8 jaar, studenten, groepen en toeristen/ dagrecreanten. Dit najaar start de bouw van het centrum.

Er is gekozen voor deze locatie vanwege het Aquacentrum Malkander en Kinderparadijs Malkenschoten (Binky). Van beide ligt de exploitatie bij Accres. Hierdoor ontstaat er synergie op allerlei vlakken, maar vooral in de beleving en in het programma-aanbod voor de bezoekers.
De Dubbelbeek ontwikkelt zich steeds meer als sport- en recreatiegebied en is door de ligging nabij snelwegen goed bereikbaar. Door de verscheidenheid in het aanbod wordt de aantrekkingskracht groter wat gunstig is voor de verblijfsduur. Gasten kunnen kiezen uit een gevarieerd leisure-aanbod, ook bij slecht weer.
Volg de ontwikkelingen inzake het Multi Activity Center via www.accres.nl

Accres
Accres realiseert de verbeelding (ambitie) van opdrachtgevers en de beleving van bezoekers. Dit door dienstverlening en het exploiteren en beheren van vastgoed waar mensen elkaar ontmoeten, recreëren, ontdekken en sporten.

Accres is thuis op het snijvlak van het publieke en private domein en kan als geen ander het (maatschappelijk) rendement realiseren door dit te verbinden met de commerciële vraag.

Meer informatie over Accres is te vinden op: www.accres.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!