bazbo’s eetweek (3): maandag

Maandag 27 februari 2012

Door Redactie

Een hele week fotografeer ik mijn avondmaaltijd. Ik zal deze week tot en met vrijdag bijhouden wat ik eet en dat ook aan u laten zien. Waarom? Geen idee. Omdat het moet. Weet ik veel.

Vandaag: kipvleugels van onder de grill en een groentecurry. En niets uit een pakje. Nooit uit een pakje. Alles zelf gemaakt.
Voor de curry: kerrie, ketoembar, kurkuma en djahé in de hete olie bakken, zodat een soort pasta ontstaat. Gesnipperde rode ui erbij, gesneden groene en rode paprika, groenselderij en reepjes wortel. Kokosmelk en flink opzouten en oppeperen.

Vrouwlief zei bij de eerste hap curry: ‘Nee. Er zit iets in waar ik heel misselijk van word.’
Het zal de koriander (ketoembar) geweest zijn, want daar moet je echt van houden. Ik houd ervan. Ik houd ook van Vrouwlief.

Maar wat at u?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!