Feestje voor de Top 75

Woensdag 26 oktober 2011

Door Randy Gasper

Onlangs stond er in eigen! Magazine een Top 75 van Apeldoornse ondernemers onder de 40 jaar. Dat schepte veel verwondering en verbazing. Waarom stond deze of degene niet in de lijst? En waarom staat Olaf Prinsen er alleen maar bij, is dat niet heel erg van een “ons kent ons”? De een was verbaasd, de ander zelfs boos. Ook op Apeldoorn Direct kon men HIER zijn mening over geven.

Binnen de Top 75 heerste ook positieve verbazing. Want ja… Sommigen hadden het nooit verwacht dat ze erin stonden. Zo ook ondergetekende niet. Ik was immers al een half jaar niet meer actief bij GreenPixx Media. Sterker nog: de held van dat bedrijf is Demis van Eyden. Niet echt een staaltje waterdichte journalistiek zou je nog even kritisch kunnen kanttekenen.

Maar goed, daar stonden een paar namen… en wie is in vredesnaam is nu wie? Voor eigen! Magazine was dat de meest relevante vraag. En daarom organiseren zij voor de Top 75 een ontmoetingsborrel. Tja, en als je dan een netwerk borrel gaat houden, zijn wij er als de kippen bij. Of ik het echt wil weten, ben je mal! Toch wil ik wel even zien wie zichzelf nu met een plek in deze ranking vereerd voelt.

Deze nummer 71 gaat in elk geval voor het snaaien en het observeren van belangrijke stropdassen. Mijn netwerkkaartjes blijven thuis. Ik wil immers als een gek uit die lijst zien te komen, om plaats te maken voor andere échte ondernemende helden.

En wie ik naast Demis in deze lijst miste: Maarten van Everdingen van het succesvolle Klimbos.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!