Ramkraak op Primera

Donderdag 25 oktober 2018

Door Luciano de Graaf

Luciano de Graaf Fotografie

Een bewoner van het Mercatorplein schrok in de nacht van dinsdag op woensdag (23-24 oktober) rond 03.00 uur wakker van een knal. Ze belde meteen de politie. Agenten zagen dat er een ramkraak was gepleegd op een winkel.

Beide toegangsdeuren van het pand aan de zijde van het Mercatorplein bleken er compleet uit te zijn gereden. Er werd meteen een onderzoek gestart. In dat onderzoek is de politie nu op zoek naar mensen die iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben.

Kleine rode auto

De melder zag een kleine rode auto staan voor de winkel waar de ramkraak had plaatsgevonden. Vervolgens zag zij twee personen, vermoedelijk mannen, naar de auto rennen. De auto reed weg richting de Koninginnelaan. Vroeg in de ochtend vond een getuige de kleine rode auto in de Ampèrestraat. De auto bleek van diefstal afkomstig. De politie heeft de auto veiliggesteld.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over camerabeelden in de buurt van het Mercatorplein? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via het tipformulier kunt u ook tips of beelden delen met de politie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Ongeval

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!