StadsAkkers weer geopend

Zaterdag 11 april 2015

Door Redactie

Na een korte winterstop is StadsAkkers weer geopend. StadsAkkers verbouwt onbespoten groenten, fruit en kruiden voor voedselbanken, buurtbewoners, restaurants en cateraars op braakliggende (gemeente)grond.

Vorig jaar is er 12.000 kilo geschonken aan voedselbanken. Mensen die het financieel moeilijk hebben krijgen hierdoor elke week gezonde groente en fruit van de StadsAkkers. Op het land werken mensen die zorg nodig hebben, werklozen en andere vrijwilligers. Er is veel werk te verzetten want bijna alles wordt handmatig gedaan.

Voordat de verkoop van de groenten van start gaat in mei houdt de StadsAkkers nu een speciale aardappelactie. Door de grote voorraad kunnen deze aardappels weg voor een mooie prijs.

StadsAkkers is voor de actie komende zaterdag en volgende week maandag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur aan de Dommeweg 5 in Zuidbroek.

Iedereen die groente of fruit van StadsAkkers wil afnemen, kan voor meer informatie terecht op de website, www.stadsakkers.nl. Hier vind je wekelijks het actuele aanbod èn alle informatie over hoe je aan de slag kunt bij de StadsAkkers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!