WSV laat kostbare punten liggen tegen PH

Maandag 20 april 2015

Door Eddy van der Poel

© WSV

Ongeloof was van de gezichten van de spelers, begeleiding en supporters van WSV af te lezen bij het klinken van het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Andre Leushuis uit Goor. Twee minuten daarvoor stond WSV nog met 2-1 voor en leek het op een terechte overwinning af te stevenen. PH dacht daar echter anders over. Eerst was het Robin Neijmeyer en daarna Dewi Perik, die de achterstand ombogen naar een 2-3 overwinning. WSV nam al in de achtste minuut de leiding in wedstrijd door een prima doelpunt van Jamarro Diks. Diezelfde Diks had even daarvoor al de paal getroffen. Dit gebeurde wederom in minuut 38, toen zag Diks zijn inzet gekeerd worden door de andere paal. In de 17de minuut kwam PH langszij via Dewi Perik, die slap optreden van de WSV defensie genadeloos afstrafte. Tot de rust bleef het daarbij.

Na rust kwam WSV in de 63ste minuut opnieuw op voorsprong dankzij een door aanvoerder Gino de Zeeuw benutte strafschop. Deze werd terecht toegekend nadat Lars Hoekman slechts door een overtreding binnen de beruchte lijnen tot staan kon worden gebracht. Daarna de voorlaatste minuut met de desastreuze afloop- voor de thuisploeg. Wel een nederlaag, die op eigen conto kan worden bijgeschreven. Immers de niet-benutte kansen in de tweede helft konden niet op één hand worden geteld. En wat de thuisploeg dus niet lukte, lukte de bezoekers wel. Scoren en winnen.

Hopelijk een goede les voor de toekomst, want via invallers Dylan de Bruin en Damian Schipper en de in de basis startende Paul Diesel en de leeftijd van de overige spelers is die zeker bij de thuisploeg te vinden.

En nu op naar de volgende wedstrijd. Komende zondag wacht een nieuwe tegenstander Schalkhaar. Een vereniging met eveneens een schitterende accommodatie, waar het goed toeven is. Een overwinning zal daar mooi aan kunnen bijdragen. Net als alle andere wedstrijden dit seizoen is de aftrap daar om 14.00 uur en is de wedstrijd live te volgen via Radio Apeldoorn Sport.

Uitslag WSV – PH: 3 – 2