10e dertigersfeest markeert een bijzondere samenwerking

Vrijdag 19 december 2014

Door Redactie

Zaterdag 10 januari 2015 is een bijzondere datum voor Thirty Dancing en Gigant. Op die dag organiseren het dertigersfeest en het poppodium de tiende editie van Thirty Dancing Apeldoorn. Het resultaat van een samenwerking die in 2011 aarzelend begon.

Toen Gigant en Thirty Dancing in 2011 met elkaar in contact kwamen, was het niet direct liefde op het eerste gezicht. Waar Gigant zich nog afvroeg of er in Apeldoorn voldoende animo voor een dergelijk feest zou zijn, twijfelde Thirty Dancing of de popzaal wel bij het publieksfeest zou passen. Na een goed gesprek besloten de partijen om een proefeditie te plannen. De compleet uitverkochte en zeer geslaagde proefeditie van 10 december 2011 was de opmaat voor een samenwerking met een 10e editie als resultaat.

“Thirty Dancing is een betrouwbare partner die continu een hoge kwaliteit nastreeft.” stelt Waldo Volmer, de programmeur van Gigant. “Toen we in 2011 de eerste editie organiseerden, was het direct een succes, maar we hadden niet direct verwacht dat het concept in 2015 nog zo goed zou lopen.” Ook de organisatoren van Thirty Dancing zijn erg enthousiast over Gigant. “De soepele samenwerking en mogelijkheden maken deze editie voor ons één van de leukste van het land” aldus Bas Berden. “Tel daarbij op dat het publiek nergens zoveel nummers meedanst en meezingt als in Apeldoorn en dan begrijp je waarom ze hier een streepje voor hebben.”

Complete avond uit
Thirty Dancing Apeldoorn in Gigant start om 21:00 uur en duurt tot rond 02:00 uur. De minimum leeftijd is 27 jaar. Op de consumpties na is alles bij de entreeprijs van € 17,50 inbegrepen, zoals een welkomstdrank, snacks, gadgets, polaroidfoto’s en andere extra’s die de avond compleet maken. Garderobe en toiletten zijn ook gratis.

Ga jij naar de 10e editie van Thirty Dancing?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!