ACEC staat een keer extra stil bij kunstenaars 2D

Woensdag 27 mei 2020

Door Redactie

Art van Triest

In ACEC hing de afgelopen maanden de tentoonstelling 2D, met werk van beeldend kunstenaars Art van Triest, Danny Foolen, Esther Hoogendijk, Felipe van Laar en Marjolein Witte. Vanwege de coronamaatregelen was deze expositie geruime tijd niet te bezoeken. Daarom willen ze bij ACEC het werk van deze kunstenaars nog eenmaal in de belangstelling zetten voor er plaats wordt gemaakt voor de zomerexpositie.

Over 2D

2D: Wat gebeurt er wanneer je kunstenaars die normaliter 3D-werk maken, vraagt om iets te maken voor ‘aan de muur’? Dit is de uitdaging die samensteller en deelnemend kunstenaar Art van Triest zichzelf en 4 andere kunstenaars voorlegde: kunst maken die niet meer dan 30cm van de muur af mag komen.

Sluiting

Publiek is welkom bij de sluiting van 2D. Deze is op maandag 1 juni om 15.00u in het ACEC Gebouw. In verband met de per 1 juni geldende coronamaatregelen is er geen toegang mogelijk zonder aanmelding vooraf. Er is plaats voor 30 bezoekers, vol = vol. Reserveren voor dit evenement kan door te mailen naar gerrit@acecgebouw.nl.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!