Apeldoorn Direct groeit naar 30.000 maandelijkse bezoekers

Donderdag 5 april 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Apeldoorn Direct brengt steeds meer Apeldoorners in verbinding. Afgelopen maand mochten we 30.000 bezoekers ontvangen op ons platform, dat vol staat met achtergronden bij het nieuws, muziekrecensies, leuke verhalen, een overvolle agenda en meer. We groeien steeds meer naar een platform waar elke Apeldoorner iets kan vinden wat hem of haar interesseert.

Inmiddels volgen meer dan 1.150 mensen Apeldoorn Direct op Twitter en mochten we tevens onze 1.000e vriend verwelkomen op ons Facebook profiel. Dat zorgt er gezamenlijk voor dat steeds meer mensen zich mengen in diverse discussies die gaande zijn op Apeldoorn Direct.

Community-manager Randy Gasper reageert enthousiast: “Ik kreeg bij mijn aanstelling de doelstelling mee om te groeien naar 20.000 bezoekers per maand. Inmiddels zijn dat er al 30.000. Een fantastisch resultaat van alle mensen die betrokken waren en mij hielpen om die doelstelling te bereiken. Een compliment dus aan alle bloggers, fotografen en andere vrijwilligers. Maar ook een compliment aan alle Apeldoorners die ons nu weten te vinden, die meepraten over hun stad. We zijn er echter nog lang niet, we blijven onszelf nieuwe doelen stellen. Er zijn vele ontwikkelingen gaande en er kunnen ook nog wel meer bloggers bij. We kunnen nog veel meer verbindingen leggen met nog meer Apeldoorners. We willen nu door. Maar tot nu toe zijn we zeer tevreden.”

MOBIELE BEREIKBAARHEID

Wat Apeldoorn Direct betreft is dit nog lang niet het einde van de groei. Om te groeien, willen we blijven verbinden. En verbinden gaat steeds makkelijker sinds we bijna allemaal bezitter zijn van een smartphone. Apeldoorn Direct heeft nu een geoptimaliseerde mobiele versie dat het voor jou nog makkelijker maakt op de hoogte te blijven van wat er speelt in Apeldoorn. Met een enkele druk op de knop zit je in het nieuws en kan je vervolgens in een overzichtelijk scherm gemakkelijk mee praten over een onderwerp. Inmiddels komt 25% van onze bezoekers op onze site via een smartphone.

AGENDA

Ook de agenda wordt geoptimaliseerd. Deze krijgt een metamorfose waardoor het zowel op de computer als in de mobiele versie overzichtelijk wordt om te zien wat er vandaag, de komende dagen en de rest van de maand gebeurt in Apeldoorn. Op die manier hoef je niets te missen en kan men niet meer zeggen dat er niets te beleven is in Apeldoorn. De huidige agenda blijft tot die tijd jouw hulp in je zoektocht naar gezelligheid.

WORD BLOGGER

Nieuws uit de wijken

We willen zoals gezegd de verbinding zijn voor nog meer Apeldoorners. Daarvoor willen we meer en meer de wijken in duiken, meer nieuws brengen vanuit wijken als Orden, De Maten, Osseveld enz. Om dat te realiseren hebben we meer bloggers nodig die in de wijken zelf wonen. Als jij graag vertelt wat er bij jouw in de wijk gebeurt, je wilt graag bijzondere Apeldoorners in het zonnetje zetten of heb je gewoon een mooi verhaal dat gaat over ons Apeldoorn… word dan blogger! Aanmelden kan simpel via een linkje in de rechterbovenhoek van de website.

Nieuws uit zakelijk Apeldoorn

Heb je een mening over de crisis, lanceer je een bijzonder project of gaat je bedrijven samen met een ander? Op de zakelijke pagina kan je je nieuws (geen reclame) en zakelijke tips kwijt. Op die manier kan je op persoonlijke titel een beter inzicht geven in de wereld en kansen van zakelijk Apeldoorn. Word zakelijk blogger, meld je aan.

Samen verbinden is samen groeien. Doe je mee?

ApeldoornDirect
Apeldoorn in verbinding

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?