Apeldoornse kinderen kunnen voor het eerst meedoen aan Musical4Daagse

Vrijdag 24 januari 2020

Door Redactie

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Maar wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Dan krijg je een Musical4Daagse.

Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip. Zij werken samen met 10 grote theaters, onder meer Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Theater de Flint in Amersfoort, Parktheater Eindhoven, KAF Almere & Theater Singer Laren.  Deze voorjaarsvakantie is de Musical4daagse voor het eerst ook in Orpheus Apeldoorn.

De kinderen gaan 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vrienden. Het unieke concept geeft kinderen vanaf 6 jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen 4 dagen een musical voor op het toneel.

De Musical4daagse zal deze voorjaarsvakantie in samenwerking met Orpheus Apeldoorn worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in Orpheus Apeldoorn.

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 24 februari tot en met 27 februari. Inschrijven kan 10 februari via de website. Let op, er is maar beperkt plaats. De kosten voor 4 dagen zijn 137,95 euro.

Oud-deelnemers

Fenna (11): ,,Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!” De moeder van Imke meldt: ,,Onze dochter heeft meegedaan in Amersfoort. Vooraf teksten oefenen was al leuk. Vervolgens kwam ze elke dag enthousiast thuis en het optreden was super. Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. Complimenten hoe jullie het voor elkaar krijgen om in 4 dagen een zo’n leuke musical neer te zetten.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!