Artiesten kunnen zich weer aanmelden voor optreden in de Muziektent

Donderdag 17 januari 2019

Door Redactie

Met een drankje in de hand, liggend op een kleedje genieten van verschillende artiesten die optreden. Dat kan je komende zomer weer doen tijdens de Zondagmiddagconcerten in de Muziektent. Maar die artiesten moeten nog wel ‘even’ geregeld worden. En daarvoor kan je je nu weer aanmelden.

De zondagmiddagconcerten worden zoals elk jaar georganiseerd door de Stichting Muziektent Apeldoorn. Vanaf zondag 19 mei kan je als je wilt elke zondag tot en met 15 september naar het Oranjepark toe voor optredens, met uitzondering van zondag 7 juli (want dan wordt Worldproef gehouden).

Elke zondagmiddag in die periode vinden er twee optredens plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Alle muziekgenres komen aan bod: koren, rockbands, klassiek, jazz, noem maar op. Voor ieder wat wils.

Muzikanten die willen optreden in de Muziektent kunnen zich aanmelden via deze website. De deadline voor aanmelden is 28 februari. Daarna gaat de muziekcommissie aan de slag met selecteren: elk jaar ontvangen we meer aanmeldingen dan er plaats is. In de laatste week van maart hoort iedereen of zij al dan niet geselecteerd zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!