ASK zoekt Peter Pan en Michieltje

Zondag 27 januari 2019

Door Redactie

Na 10 jaar zal het ASK-Theater de musical ‘Peter Pan’ weer het theater inbrengen en zullen zij Peter Pan weer door Theater Orpheus laten vliegen. Daarvoor zijn ze nog wel op zoek naar iemand die Peter Pan himself zal gaan spelen en naar ‘Michieltje’.

Voor de rol van Peter Pan (hoofdrol, links op de foto) zoeken zij een man of vrouw vanaf 16 jaar die niet langer is dan 1.70 m. Mocht je 15 zijn en komend jaar 16 worden, dan mag je ook auditie komen doen.

Voor de rol van Michieltje (grote bijrol, middelste op de foto) zijn ze op zoek naar een jongen tussen de 10 en 13 jaar die niet langer is dan 1.55 m. Ook hierbij geldt: mocht je nu 9 zijn en volgend jaar 10 worden, dan mag je ook auditie komen doen.

Voorwaarde voor de bovenstaande rollen is dat je voor de repetities beschikbaar moet zijn op woensdagavond (starten in april) en de theaterweek eind november.

Vind jij het leuk en kan jij zingen, dansen, acteren en pas jij in bovenstaande omschrijving? Mail dan nu naar audities@ask-theater.nl en meld je aan. Vermeld bij de aanmelding je naam, leeftijd, lengte en stuur een foto mee. Aanmelden kan tot en met 15 februari.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!