Help de bevolking van Oekraïne

Bestuursleden Hersenletsel.nl werkgroep Apeldoorn gezocht

Donderdag 5 november 2015

Door Redactie

Niet aangeboren hersenletsel verandert uw leven compleet. De vereniging Hersenletsel.nl is er voor u, om kennis over en het begrip voor hersenletsel te vergroten. Zij helpen u de draad weer op te pakken, meer te weten te komen over uw hersenletsel en de consequenties en ook daarover in contact te komen met anderen.

Daarnaast werken ze samen met partners in gezondheidszorg, mantelzorg en beleid om de zorg, ondersteuning en de maatschappelijke aandacht meer op uw wensen en mogelijkheden af te stemmen. Doe mee en help ze de zorg voor mensen met hersenletsel te verbeteren.

In verband met het komende vertrek van de huidige penningmeester is het bestuur van Hersenletsel.nl werkgroep Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe Penningmeester. Ook wordt er een Secretaris gezocht, die het huidige bestuur willen komen versterken. De bestuursvergaderingen zijn 1 x per 2 maanden en vinden plaats bij de voorzitter thuis.

Heeft u belangstelling voor deze functie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mw. G. v.d. Hel, telnr. 055-3666174

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz.
Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?