Bloot en mode in galerie Bert Diks

Donderdag 17 december 2015

Door Redactie

Als Bert Diks iets organiseert doet hij dat met het enig spektakel. Zo ook op vrijdagavond 18 december wanneer hij de opening van een expositie kunst koppelt aan een modeshow. Dat alles geschiedt in Galerie PS aan de Stationsstraat 45a. Gastexposant is de Arubaan Gustave Nouel die het thema ’moederschap en schoonheid’ belicht op een aantal indrukwekkende doeken.

Nouel heeft zich in de afgelopen jaren vooral gericht op schilderijen van leden van Koninklijk Huis. Zijn meest recente werk staat daar bijna haaks op. Binnenkort verschijnt een boek waarin de realistische schilder samenwerkt met de journaliste en schrijfster Marianne Visser Van Klaarwater.

Apeldoorner Bert Diks is niet alleen beeldend kunstenaar  – in PS20 werkt hij momenteel samen met zijn collega’s Ilonka Modderkolk en Menno Vos – hij is ook actief als bemiddelaar voor atelierruimtes. In die hoedanigheid regelt hij in het kader van leegstandsbeheer werkruimte voor kunstenaars en fotografen in het voormalige gebouw Centraal Beheer. Voorheen was hij daarmee actief aan de Marktstraat en de Christiaan Geurtsweg.

In zijn eigen Galerie PS20 is er op 18 december van alles te doen. Kijken naar kunst, een modeshow en live muziek van Margareta Gressmann die er ook haar zelfgemaakte sieraden laat zien. De aanvang is om 19 uur.

De openingstijden van de galerie: di t/m vr van 13 tot 15 uur en zat van 11 tot 16 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!