CD-presentatie JayVeeBand, Sam-Sam

Maandag 24 september 2012

Door Rob Feber

Het was feest zaterdagavond in Artcafé Sam-Sam. De verjaardag van uitbaatster Anja Slotboom werd gevierd en de JayVeeband presenteerde zijn allereerste Cd: ‘Power of Love’.

De band van zanger Jos Veldhuizen (wie kent hem niet in Apeldoorn?) keek vanaf het podium op een bomvolle zaal. Natuurlijk was daar veel familie bij. Wie de band niet kende, verwachtte een flinke dosis blues maar Jos heeft met deze band toch meer de bluesrock-kant gekozen. Misschien wat te hard, misschien ietwat teveel steenkolenengels en een percussionist die nauwelijks hoorbaar was, maar de band staat! Af en toe een riffje a la Lynyrd Skynyrd, bij tijd en wijle zo’n lekker unisono-solootje en een drummer die de mee-trommelaars wist te misleiden met lastige syncopen: dat hoort het publiek graag.

Als de mannen die de backingvocals doen nou wat meer hun strot durven open te trekken, dan stormen deze mannen zonder problemen de top tien van Apeldoornse bands binnen.

Kijk even op http://www.jayveeband.nl. Daar is vast ergens te vinden waar je de CD kunt scoren. Ik heb ‘m ook en hij draait lekker weg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!