Circus Herman Renz brengt “sensatie” naar Apeldoorn

Maandag 7 mei 2012

Door Redactie

Circus Herman Renz

Circus Herman Renz – het grootste circus van de Benelux – is gearriveerd in Apeldoorn. Maandagochtend werd in alle vroegte begonnen met de opbouw van het grote tentencomplex op het oude Bakkenes terrein. De hoofdtent met 1200 luxe zitplaatsen, een grote lichtinstallatie en een orkestpodium voor het live circusorkest worden binnen zeven uur tijd opgebouwd. Dinsdag is de eerste voorstelling van de nieuwe productie ‘Sensations’.

Sensations is de nieuwe, zinderende circusshow waarmee Nederlands Nationaal Circus Herman Renz een nieuwe eeuw in haar bestaan binnenstapt. Nederlands bekendste circus vierde in 2011 haar 100-jarig jubileum en blijft verbazen. Sensations brengt Circus Herman Renz terug naar de tijd van heldhaftige avonturen met sterke mannen, waaghalzen en onhandige clowns, maar ook naar die van verleidelijke acrobates, sierlijke danseressen en bijzondere dieren.

Circus Herman Renz brengt een eigentijdse vorm van het klassieke circus mét dieren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor het live circusorkest. De show wordt omlijst door een heus circusballet in toepasselijke kostuums en een kleurrijke lichtshow.

Sensations is nog tot en met zondag 13 mei te zien op het oude Bakkenes terrein aan de Havenweg in Apeldoorn. Wil je er meer over lezen, kijk dan in onze AGENDA.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?