Circus Herman Renz gelast shows af

Vrijdag 11 mei 2012

Door Redactie

Natalie Polman (iPhone 3)

Circus Herman Renz heeft gisteren de middag- en avondvoorstelling afgelast. Er waren zo’n twintig kaarten verkocht. Dit meldt de Stentor.

Woordvoerder van het circus, Mathijs te Kiefte, uitte zijn teleurstelling in de krant: “Het is de grootste, duurste en beste show die wij ooit hebben gebracht, we krijgen fantastische kritieken, op de première staande ovaties… We hebben goede acties gevoerd voor de kaartverkoop; voor vijftien euro zit je al op een prachtige plek. En dat dit – dit verdienen we niet.”

Volgens Te Kiefte ligt de oorzaak in de economische crisis, maar misschien lag het ook aan de slechte weersvoorspellingen. Het circus heeft in 2010 ook al eens een show moeten cancellen, toen was het ook crisis. De voorverkoop van de komende voorstellingen loopt overigens goed.

P.S.: mocht jij ook last hebben van de crisis, print dan bovenstaande bon uit en neem vier personen goedkoper mee naar de beste plekken van het circus!

Het circus is er aanstaande zondag om 14 uur voor het laatst. Dan is er een speciale Moederdagactie. Zie de AGENDA voor de komende speeltijden en meer informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!