Claudia de Breij geeft haar nieuwe voorstelling in Orpheus

Dinsdag 10 september 2013

Door Redactie

Orpheus

Het aankomende theaterseizoen 2013-2014 komt er bij Theater Orpheus in Apeldoorn een bekende cabaretier een voorstelling geven. De kaartverkoop voor deze voorstelling is afgelopen maandag 2 september van start gegaan. Wie kent haar nou niet? Claudia de Breij staat 15 mei 2014 in de Koning Willem-Alexanderzaal met haar nieuwe cabaretvoorstelling.

Claudia de Breij geeft niet zomaar een voorstelling. Ze is voorzichtiger geworden met titels geven aan zaken die wat haar betreft nog geen naam mogen hebben. Nadat Claudia haar tournee in  2011 annuleerde omdat ze het publiek niet genoeg te vertellen had, speelde ze weer in het programma ‘Alleen’ in Theater DeLaMar in Amsterdam. Door dit programma wil Claudia het cabaret podium weer betreden. .

Haar nieuwe voorstelling is te zien op donderdag 15 mei 2014 vanaf 20:00 in de grote zaal van Orpheus. De kaarten zijn te koop vanaf €21,- die via www.orpheus.nl te koop worden aangeboden. De kaarten kunnen ook gekocht worden bij de theaterkassa. Orpheus is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 en vanaf 30 september zowel telefonisch als aan de balie tot 19:00. Deze tijden gelden dan ook voor de theaterkassa.

Zal haar nieuwe voorstelling van aankomend theaterseizoen net zo’n succes worden als twee jaar geleden? Ik vind dat ze wel een groot publiek verdient na de stop van twee jaar. Ze krijgt door deze nieuwe show weer de discipline en de moed om haar cabaret carrière weer op te pakken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!