Code Rood Special

Dinsdag 11 december 2012

Door Redactie

Onder de titel Code Rood is op tientallen plekken een expositie te zien met werk van kunstenaars van de stichting Ateliers Apeldoorn.
Schilders, tekenaars, beeldhouwers, goudsmeden, fotografen, kortom, maar liefst 45 professionele kunstenaars zetten de verschillende gezichten van rood voor u neer.
Het vuurtje wordt hoog opgestookt bij de Special Code Rood*

U kunt alvast een kijkje nemen in de Weekend Galerie, waar een staalkaart te zien is van wat de 45 deelnemende kunstenaars met de kleur rood hebben gedaan.
Daarnaast zullen hapjes, drankjes en entertainment de gesprekken tussen u en de aanwezige kunstenaars begeleiden.In de daarop volgende weekenden van 15/16 en 22/23december kunt u de tentoonstelling natuurlijk nog eens rustig komen zien.Waar u die vele gezichten van Code Rood kunt zien? Onder andere in de etalages van 18 winkeliers en bedrijven die een vestiging in de binnenstad hebben.
Daarnaast zijn er een twee exposities bij CODA en De Notarissen van Naam. Uiteraard ook bij de thuisbasis van de Stichting Ateliers Apeldoorn, de Weekendgalerie aan de Loolaan 49.Voor het filmpje klik hier: http://animoto.com/play/iAFFpLy8W9Yt7sdKbvhCcg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!