Hoofdsponsors Coffeepitch next level bekend

Vrijdag 22 oktober 2010

Door Stadsmens

Vandaag kon organisator Bert Klaaysen van de Coffeepitch Apedoorn melden dat voor het grote Coffeepitch next level evenement de hoofdsponsors bekend zijn geworden.

Podium en filmtheater Gigant is de avond van 25 november het domein van zo’n 400 regionale ondernemers die samenkomen om met elkaar de ‘Pitcher van het jaar 2010′ te kiezen, te netwerken, samen te eten en te praten over het ondernemersklimaat in Apeldoorn en omliggende plaatsen. Ongedwongen en informeel en met een aantal gasten die speciaal voor deze avond worden uitgenodigd. Een jaar lang hebben ondernemers zich door middel van korte presentaties aan hun collega’s kunnen presenteren en van al de filmpjes die hiervan zijn gemaakt worden de drie beste gekozen. Deze drie strijden live om de titel ‘Pitcher van 2010.’ Ook gaat die avond de film “Made in Apeldoorn’ in premiere.

Een flink aantal sponsors maakt deze avond mogelijk. Bijzonder is dat Redon bouw en van Elderen accountants samen invulling gaan geven aan het hoofdsponsorschap. Bijzonder, omdat beide bedrijven via de coffeepitch zijn samengekomen. En dat is nu precies waar het allemaal om draait. Op niet commerciele basis de samenwerking zoeken. Binnenkort kunnen ondernemers zich voor dit evenement inschrijven via een speciale website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!