Deciliters last-minute met technofeest naar Gigant op Koningsdag

Zaterdag 25 april 2015

Door Redactie

Helaas kwam deze week het nieuws dat Koningsdagfestival Kingsday at the Park niet doorgaat. Technocollectief Deciliters, wat één van de podia van het festival zou hosten, besloot niet bij de pakken neer te zitten en samen met Gigant een alternatief te bieden voor de welwillende Apeldoornse feestgangers! Op Koningsdag neemt Deciliters van 00:00 tot 04:00 het café van Gigant over en presenteert een goede dosis house/techno. Toegang is gratis.

De line-up bestaat uit Ovis, Sven Kay, Dusty Gloves, Greefhorst en Louis Thomas. Daarnaast belooft Deciliters de komst van een grote Engelse DJ/producer, wiens naam nog even een geheim blijft!

Deciliters voegt zich met hun komst bij een bomvol Koningsdag programma van Gigant. Van 10:00 tot 14:00 biedt het podium en filmtheater aan de Nieuwstraat een waar kinderparadijs, tussen 15:00 – 20:00 neemt techhouse DJ Yves Eaux met Nachtzaken het voorterras over en van 20:00 tot 00:00 is democratisch dansfeest Superstijl in de steeg te vinden. Toegang tot alle programmaonderdelen is gratis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Koningsdag Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!