Eerste Agrifirm Ambitiedag groot succes

Vrijdag 13 maart 2015

Door Redactie

© Agrifirm

Ruim 80 jonge talenten bezochten de Agrifirm Ambitiedag op 6 maart jl. Een dag waarop studenten en net afgestudeerden kennis konden maken met Agrifirm als bedrijf en als werkgever.

Deze dag stond in het teken van werken of stagelopen bij een toonaangevende werkgever binnen de agrarische sector, Agrifirm. Na de bedrijfspresentatie en een inspirerend verhaal over duurzaamheid, konden de deelnemers speeddaten met diverse medewerkers van Agrifirm. Tenslotte werd een kijkje in de keuken van Agrifirm genomen tijdens het bezoek aan een veehouder of teler en één van de productielocaties of distributiecentra van Agrifirm. Gedurende dag konden deelnemers foto’s met elkaar delen via een event-app.

Naast netwerken en zichzelf presenteren, kon er direct worden gesolliciteerd. Elf kandidaten hebben, na het insturen van een motivatiefilmpje, een sollicitatiegesprek gevoerd voor één van de twee beschikbare plaatsen in het traineeshipprogramma van Agrifirm. Voor de nog studerende bezoekers lagen 13 stage- en afstudeeropdrachten klaar. De (bijna) afgestudeerde bezoekers konden meer informatie inwinnen over beschikbare vacatures. Agrifirm zag veel potentie onder de aanwezige talenten deze dag en verwacht een aantal bezoekers zeker terug te zien in een stage of loopbaan binnen de Agrifirm Group.

Wegens het succes van deze dag en enthousiasme van de deelnemers is besloten de Agrifirm Ambitiedag volgend jaar weer plaats te laten vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!