Eerste editie Zinloos smaakt naar meer!

Maandag 20 april 2015

Door Redactie

© Peter Dorenbos

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. De eerste editie van Zinloos in Apeldoorn. Het werd gehouden in de Zwitsalfabriek aan de Vlijtseweg 118/130 7317 AK Apeldoorn. Zinloos is een techno feest met verschillende geweldige artiesten. De hele dag door een groot feest!

De deuren gingen om 13:00 uur open en ze sloten om 00.00. Bij de opening om 13.00 kon je de laatste kaarten kopen aan de deur. Of dat slim is? Niet echt! Als je net te laat komt dan en de kaarten zijn op dan heb jij de pech dan je niet meer naar binnen mag en dit geweldige feest mist. Dus koop de kaarten vooraf en lekker op tijd! Er stonden ruim 950 mensen aanwezig op Facebook, terwijl er slechts 855 kaarten verkocht werden. Waar ruim 80% van is verkocht! Dat zijn zeker genoeg mensen om een prachtig feest mee te bouwen.

Op het buitenterrein van Zinloos is van alles te doen en wordt een festival setting gecreeerd. Als je even klaar was met het losgaan en even heerlijk gemasseerd wilde worden, kon je terecht bij de dames van NuWelness. Zij zouden je dan even heerlijk los masseren, zodat je de rest van de dag er weer tegen aan kon. Na het feesten en masseren honger? Dikkie verzorgde heerlijke maaltijden voor je! Specialiteit van de dag is de Zinloze burger, waarbij je je eigen toppings kan kiezen. Na het eten even lekker ontspannen? Arabic Lounge had over het hele terrein de allermooiste sisha’s verspreid. Zodat je even heerlijk kunt ontspannen en genieten van een sisha. De perfecte chill spot als je even geen energie meer hebt.

Voor al die mensen waren ook geweldige optredens van Aaron, Beesmunt Soundsystem, Benny Rodrigues, Deciliters, MANGØ en Mirella Kroes. Alle diehards die geen genoeg van Zinloos konden krijgen waren welkom bij de officiele afterparty bij Cafe Jeroen. Hier draaide Aaron de hele nacht de aller fijnste deuntjes voor de technofans. De toegang tot de afterparty was helemaal gratis.

Een heerlijke dag weg met je vrienden om te feesten en te genieten. Ben jij bij Zinloos geweest? Wat vond jij van het festival?

 

Vind jij dat er meerdere edities van Zinloos moeten komen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!