Eglantiertjes sparen voor Preuvenement

Maandag 7 mei 2012

Door Redactie

Op vrijdag 18 mei vindt op de Eglantier het Preuvenement plaats. Tijdens dit evenement kan bij de deelnemende restaurants alleen met munten betaald worden: het Eglantiertje. Vanaf aankomend weekend kan men voor dit evenement Eglantiertjes sparen bij een aantal ondernemers op het winkelcentrum.

Deze ondernemers raakten al snel enthousiast om een actie te introduceren voorafgaand aan het evenement. Zo hebben de ondernemers juist in die periode meer aanloop en de bezoeker wordt nog meer getriggered om het evenement te bezoeken. “We starten dit jaar met een aantal ondernemers om te ervaren hoe de actie loopt. De bedoeling is om dit in de komende jaren flink uit te bouwen”, aldus Wouter Last, voorzitter Evenementen Commissie.

“Deelnemende ondernemers bepalen zelf hun actie, die in de winkel gecommuniceerd wordt. Je moet dan denken aan een gratis Eglantiertje bij besteding van een bepaald bedrag of bij een product, of een andere ludieke actie.”

Dit jaar kunnen de mensen voor het sparen van Eglantiertjes o.a. terecht bij: ABN Amro, AnneBra, DA, Fashion Factory, Foto Kuipers, Vakman De Bruin en Weltevreden. Ook de Stedendriehoek komt met een leuke spaaractie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?