Enorm kunstwerk in 3D in winkelcentrum Oranjerie

Vrijdag 4 september 2015

Door Uitgeverij Stedendriehoek

Het plein in winkelcentrum Oranjerie wordt omgetoverd tot een tropisch oord door de wereldberoemde straatkunstenaars Remko van Schaik en Ruben Poncia. Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september zijn Remko en Ruben bezig het plein van de Oranjerie te veranderen in een geweldig 3D-kunstwerk van 30 m2 groot. Onderdeel van de tekening is in elk geval een palmboom, de rest blijft nog even geheim. Remko en Ruben gaan de hele wereld over om mee te doen aan wedstrijden en maken kunstwerken op festivals in diverse thema’s. 

Op zaterdag 5 september heeft Studio van Pampus een van Nederlands grootste opstellingen van 3D-printers in de Oranjerie. Ze hebben speciaal voor events een 3D-printeropstelling gemaakt van wel 12 printers die tegelijkertijd leuke goodies voor het publiek printen. Ook kan men uitleg krijgen over alle mogelijkheden die er zijn met 3D-printen en zijn er voorbeelden uitgestald. Op zondag 6 september kunnen bezoekers op de foto in het 3D-kunstwerk. “Kom in thema-outfit en maak een grote kans dat jouw foto wordt uitgeloot voor een geweldig 3D-kunstwerk ter waarde van €400,-, beschikbaar gesteld door de nieuwe winkel aluminiumkunst.nl in de Oranjerie. Deze winkel biedt unieke wandkunstwerken aan voor acceptabele prijzen en bevindt zich op het plein van de Oranjerie”, aldus evenementenmanager David Versloot.

“Kijk op onze website www.winkelcentrumoranjerie.nl voor de spelregels en voorwaarden. Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen, meld je aan voor de nieuwsbrief en/of like en volg onze Facebookpagina.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!