Exotische sferen aan de Stationsstraat bij galerie PS20

Maandag 22 augustus 2016

Door Redactie

Samen met de bekende Spaanse zangeres Angela Croes arriveerde het jonge Arubaanse model Richaelle Gressmann, op zaterdag 20 augustus om 15:45 uur in galerie PS20 om haar 18de verjaardag te vieren. Angela Croes kwam speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland om te zingen bij de opening van de expositie.

Angela Croes performanceGustave Nouel toont hier een nieuwe serie werken, getiteld ‘Caribisch Gezicht’. De schilderijen zijn geïnspireerd door schilderijen van enkele grootmeesters uit de westerse kunstgeschiedenis en kregen letterlijk een ‘Caribisch Gezicht’, waarvoor deze Arubaanse schoonheid model stond. De Apeldoornse schrijver, Adam van Donk schreef hiervoor de begeleidende teksten die naast de schilderijen hangen en vormen zo een twee eenheid.

Op de ‘Open dag’ van donderdag 25 augustus, zal Richaelle Gressmann, die voor alle getoonde kunstwerken poseerde, speciaal in galerie PS20 aanwezig zijn om nader kennis te maken met bezoekers.

Gustave Nouel en Adam van Donk zullen donderdag 25 augustus ook aanwezig zijn, om samen snelschetsen en gedichten te maken van het aanwezige publiek.

Galerie Ps20, Stationstraat 45a te Apeldoorn, ligt op drie minuten lopen van het station.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?