Galerie Studio28 brengt een zomers gevoel

Maandag 3 juli 2017

Door Ben Eggermont

Onder het thema ‘een zomers gevoel’ brengt galerie Studio28 aan de Stationsstraat nummer 28 van 2 tot en met 27 juli een groepstentoonstelling. Uit de meer dan honderd aanmeldingen heeft men er 25 uitgekozen om hieraan deel te nemen, waaronder de Apeldoorners Teun Renes, Karla Kassenaar, Gera Zoet, Anneke Eggermont, Rutger de Jong en Karim.

De opening op zondagmiddag 2 juli had over belangstelling niet te klagen. In een goedgevulde galerie konden de deelnemers en hun bezoekers elkaar ontmoeten en kennis nemen van de geëxposeerde werken. De verscheidenheid was groot zowel in gebruik van techniek en materiaal als van de deelnemende kunstenaars. Van professionele, gevorderde kunstbeoefenaars tot en met de amateur. Een kleurrijk palet.

De performance kunstenaar Emily Simons, tevens deelnemer aan de expositie,  verrichtte de opening met het uitspreken van een zeer toepasselijk gedicht, getiteld ‘Een zomerse dag’ van René van den Berg, waarmee de expositie was geopend en eenieder van een drankje kon gaan genieten.

De harpiste Daphne Jager van het singer-songwriterduo Lorïen zorgde voor de muzikale ondersteuning met spel en zang, zeer aangenaam om naar te luisteren.

Om de expositie in een paar woorden te vangen, citeer ik de volgende woorden van een bezoekster: ,,Hier word ik nu helemaal blij van.”

Meer informatie over deelnemers en openingstijden is te vinden op de site van de galerie http://www.studio-28.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!