Go Now! Boomerfeestje in Gigant

Zondag 30 april 2023

Door Peter Vroon

Gordy Marshall de drummer die 25 jaar de muziek van de Moody Blues speelt, heeft samen met Mick Wilson voormalig leadzanger van 10 cc een super band samengesteld. Deze band met de naam GO NOW speelde in de popzaal van Gigant.

Door het dak

Het enthousiaste publiek waarin de leeftijd hoger lag dan 65 jaar deed van het begin tot het eind mee met de bekende nummers van de band. Het strakke drum ritme van Gordy zweepte de band op tot grote hoogte met knetterende solo partijen van Nick Kendall en het publiek welke compleet uit hun dak ging bij de nummers.

Een briljante setlist

Nummers als Gypsy, Fly me high, House of four doors, singer in a Rock’n Roll Band en natuurlijk het bekende Nights in white Satin vulden de popzaal van Gigant. Maar ook een nummer van Jeff Wayne’s War of the Worlds : Eve of the war.

Een avond waarin de fans smulden van de muziek van de band. De heren zijn top muzikanten en weten met hun charme het publiek aan zich te binden en de muziek te spelen alsof deze voor het eerst worden gehoord en gepeeld. Zo mooi om te zien dat een groot aantal 70-ers luidkeels alles mee zingen en nog net niet headbangend het concert mee te maken.

29 april 2023 | Popzaal Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!