Graham Kendrick komt naar Apeldoorn

Woensdag 4 december 2019

Door Marianne Zegwaard-Waanders

Graham Kendrick is een Britse singer-songwriter die wereldwijde bekendheid geniet door zijn vele muziekalbums. Zijn songs worden over de hele wereld gezongen. Op zaterdag 21 december komt hij naar Menorah aan de Paslaan.

,,Het concert van Graham Kendrick op zaterdag 21 december in Menorah is een unieke kans om Kerst te vieren in een bijzondere sfeer”, zegt Jaco Monteny verbonden aan de Evangelische Zendingsgemeente in Apeldoorn. ,,We zijn ontzettend blij dat wij Kendrick mogen ontvangen. Hij staat garant voor een feestelijke avond voor jong en oud. Met zijn meeslepende muziek brengt je bij het kloppend hart van het Kerstfeest.”

Jaco vult nog aan: ,,Kerst en Kendrick gaan al jaren hand in hand. Hij bracht diverse Kerstalbums uit waaronder ‘The Gift’ en ‘Dreaming of a Holy Night’ om de belangrijkste geboorte in de geschiedenis tot zijn recht te laten komen in muziek. We zijn ook blij met de medewerking van de prachtige stemmen van Forever Worship en Sisters Vocal Group. Daarmee belooft dit een bijzondere avond te worden en wordt dit een feest om niet te vergeten.”

Menorah wil meer events: ,,Zeker, ons gebouw aan de Paslaan leent zich daar uitstekend voor met zijn unieke sfeer en decor. Tijdens de open monumentendag in september bezochten 400 mensen ons gebouw. Daardoor werden we ons nog meer bewust van deze bijzondere plek. We willen er meer gebruik van maken, nu bijvoorbeeld met dit concert. Maar daarna ook voor bijzondere christelijke evenementen.”

Jaco nodigt iedereen van harte uit: ,,Ja, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Kaarten met kortingscode SHINE kunnen direct besteld worden op http://www.menorahapeldoorn.nl/grahamkendrick/

Wanneer: zaterdag 21 december 2019
Waar : Evangelische Zendingsgemeente Menorah
Adres: Paslaan 11 – Apeldoorn
Aanvang: 20.00 uur (gebouw open vanaf 19.00)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!