Help de bevolking van Oekraïne

Grootste live competitie Hiphop! Doe mee!

Donderdag 15 maart 2012

Door Randy Gasper

Vanaf deze week kan iedereen die bezig is met Hiphop zich inschrijven voor de grootste live competitie van Oost-Nederland: Hip Hop Hard. In zes steden in Gelderland en Overijssel worden voorrondes gehouden, met ruimte voor rappers, zangers, DJ’s, bands en producers. In de finale op 7 juli, het Hip Hop Hard festival, maken de deelnemers kans op onder andere 1000 euro. Sticks en Rosco (Fakkelteitgroep) ondersteunen de artiesten tijdens het traject.

Ook Apeldoornse Hiphop talenten kunnen dus meedoen. Bijzonder is dat er veel aandacht uitgaat naar talentontwikkeling voor artiesten. Elke act krijgt de kans om een showcase van 10 minuten te geven en krijgt hier persoonlijke feedback op van de vakjury. Daarnaast worden er voor de deelnemers elke ronde workshops en masterclasses aangeboden. Op deze manier biedt Hip Hop Hard de deelnemers de mogelijkheid om zich op alle vlakken als artiest te ontwikkelen.

In verschillende steden (Enschede, Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Nijmegen en Arnhem) worden voorrondes worden gehouden. Apeldoorn is op 14 april aan de beurt en wordt gehouden bij Don Bosco de Maten. Om 20.30 uur kan je daar gratis bij aanwezig zijn. Vervolgens zijn er twee provinciale halve finales en op 7 juli is de finale in Metropool te Hengelo. Op dit festival zullen naast alle finalisten ook (inter)nationaal bekende acts optreden.

De inschrijving is nu geopend. Meer informatie over meedoen, vind je HIER!!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?