Hemelvaartsdag 2015 in Apeldoorn!

Maandag 11 mei 2015

Door Redactie

Weet jij al wat je gaat doen met Hemelvaartsdag? Wij hebben voor jou 5 activiteiten die je kunt gaan doen in Apeldoorn! Bekijk hieronder wat die 5 activiteiten zijn.

 

Donderdag 14 mei: Zeepkistenrace in Orderbos

Nederlands grootste Zeepkistenrace festival vindt ook dit jaar weer plaats op Hemelvaartdag in het Orderbos! Een leuk familie uitje voor jonge gezinnen waar kinderen deel kunnen nemen aan een zeepkistenrace met een eigen gebouwde of gehuurde zeepkist. Naast de Zeepkistenrace is er ook een groot festivalterrein met activiteiten. Het is zeker leuk om even te kijken het is helemaal gratis!

 

Woensdag 13 en donderdag 14 mei: Brapop in Zuiderpark

Een leuk feest? Op Hemelvaart vindt je in het Zuiderpark het Brapopfestival. Struin langs de kraampjes van de grote braderie, geniet van muziek en de kinderen kunnen zich uitleven bij diverse kinderactiviteiten. Op woensdag, de avond ervoor, zijn er verschillende optredens. Gratis toegang!

 
 

Donderdag 14 mei: Nationaal Stoomtreinfestival

Hemelvaartsdag is Nationale Stoomtreindag! In het historische Museumstoomdepot vinden verschillende activiteiten plaats. Locomotieven worden gerangeerd, op de draaischijf geplaatst, van kolen voorzien door een oude kolenkraan, en onder de waterkolommen gereden voor het innemen van water.

 

Donderdag 14 mei: Outdoor Hemelvaartfeest Caterplein

Op zoek naar een leuk feestje? Het Caterplein pakt uit met een outdoor hemelvaartfeest met diverse DJ’s. Het begint om 15:00 uur  en je bent van harte welkom voor een gezellige middag en avond. Gratis toegang! 

 

 

Donderdag 14 mei: Animal race in Ugchelen

Café de Gouden Klok pakt traditiegetrouw groots uit met Hemelvaart. Dit jaar met een animal race en een mobiele kinderboerderij. Het spektakel begint om 14:00 uur en de toegang is gratis.

 

Wat lijkt jou leuk om een kijkje te nemen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!