Hiep, hiep, hoera, Jonge Democraten Stedendriehoek 1 jaar!

Maandag 13 mei 2013

Door Jonge Democraten

Op 6 juni bestaan de Jonge Democraten Stedendriehoek (afgekort: JD S3H) precies 1 jaar en dat willen wij graag met jullie vieren!

De JD S3H heeft zich het afgelopen jaar actief ingezet om (politieke) activiteiten te organiseren in de omgeving Stedendriehoek. Dit met het doel de drempel naar JD-activiteiten te verlagen, omdat deze relatief hoog lag door de afstand naar omliggende afdelingen (Utrecht, Arnhem-Nijmegen en Twente). We zijn erg trots op het verloop van onze activiteiten van het afgelopen jaar. Zo trapten wij op 12 september af met een verkiezingsavond, waarbij de uitslagen van de verkiezingen gevolgd konden worden op het scherm in Irish Pub de Finnigans’ en verschillende politieke spellen werden gespeeld, zoals Politieke Toto en een Pubquiz. Daarop volgend hebben wij nog vele andere activiteiten georganiseerd, zoals de Politieke Filmavond, JD-café en de Workshop Opiniërend Schrijven van afgelopen maand.

Om ons jubileum te vieren houden we op 24 mei een ledenborrel in Café de Kater in Apeldoorn (en daarbij staan de gezelligheid en het drankje  centraal). Een mooi moment om terug te blikken op een prachtig jaar, maar vooral te kijken naar de toekomst. Daarom willen we iedereen aanmoedigen om aan te geven wat je van de JDS3H verwacht en is er gelegenheid om ons aan te stoten wanneer je meer wilt weten over de JD. Naast onze leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom op deze avond. De borrel start om 20:00. We hopen je dan te zien! Je kunt je alvast aanmelden voor de borrel op Facebook.

De informatie in het kort samengevat:

Wie?
JD Stedendriehoek

Wat?
Ledenborrel (maar ook voor niet-leden)

Waar?
Café de Kater, Hoofdstraat 174, Apeldoorn

Wanneer?
Vrijdag 24 mei, 20:00

Volg ons op Twitter en Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!