In the Mood for …… sharing songs!

Dinsdag 13 januari 2015, 10

Door Hein Kleinleugenmors

Dit is de titel van het concert dat In the Mood geeft op zaterdag 24 januari om 20 uur in Caesarea in Ugchelen. In the Mood is een vocaal ensemble bestaande uit enthousiaste mensen bij wie het plezier in het zingen voorop staat. Onder leiding van onze dirigent Rob van Stormbroek zingen wij meestal a capella stukken van verschillende componisten uit het klassieke en moderne genre. Bach en Crosby zijn voorbeelden van deze uitersten.

Het plezier in het zingen willen wij delen, daarom de titel van dit concert “In the mood for sharing songs”. In the Mood deelt dit plezier al langer met mensen in onze samenleving voor wie dit plezier niet als vanzelfsprekend is weggelegd. Wij geven o.a. huiskamerconcerten voor bewoners van GGNet en bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen. Dit jaar willen wij ook aandacht gaan geven aan de “onbekende” mantelzorgers die zich belangeloos voor anderen inzetten. Wij willen hen en degenen die zij verzorgen in het zonnetje zetten.

Voor al deze activiteiten is er een stichting in het leven geroepen, de stichting Charity with Music.

Wilt u kennis maken met deze club enthousiaste, maatschappelijk betrokken zangers? Kom dan luisteren in Caesarea in Ugchelen. Zaterdag 24 januari a.s. om 20.00 uur. De entreeprijs is 10 euro.

Wilt u ons steunen in onze maatschappelijke doelstelling? Neem dan eens een kijkje op onze website www.in-the-mood.nl onder het kopje Charity with Music. Voor uw steun krijgt u van ons altijd iets terug!

Bij de uitvoering van ons concert zult u kennis maken met de pianist Jan Tiemens uit Apeldoorn en Flair Play uit Zutphen met haar Ierse muziek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!