Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden

Woensdag 14 januari 2015, 4,00

Door Agenda

Op 17 en 18 januari 2015 wordt de vijfde editie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden georganiseerd in het Omnisportcentrum in Apeldoorn. Dit is het officieuze Nederlands Kampioenschap Atletiek Indoor voor atleten in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. De organisatie van deze wedstrijd ligt in handen van vier atletiekverenigingen uit Apeldoorn, Ede, Wageningen en Zutphen met medewerking van de hoofdsponsors Intersport Jonker te Apeldoorn en T&F Camps te Amsterdam.

Op het programma staan voor beide dagen de loopnummers 60 meter sprint, 60 meter horden, 600/800/1000/1500 meter (afhankelijk van de categorie) en de technische nummers verspringen, hoogspringen, kogelstoten en polsstokhoogspringen. In totaal hebben wij 1884 unieke inschrijvingen mogen ontvangen. In totaal zijn er daardoor een kleine 2400 startplekken. Dit betekent dat deze wedstrijd het grootste atletiekevenement in het Omnisportcentrum te Apeldoorn is.

Op zaterdag komen 479 jongens en meisjes van 11 en 12 jaar in actie en op zondag 514 jongens en meisjes van 13 en 14 jaar.De deelnemende atleten komen vanuit het gehele land. In totaal staan er 136 verschillende verenigingen aan de start van dit grootste nationale atletiekevenement voor deze categorie. Officieel is het geen Nederlands Kampioenschap, omdat deze door de Atletiekunie niet worden uitgeschreven voor deze categorieen. Maar in de ogen van alle atleten, trainers en toeschouwers mag je je wel de beste van Nederland noemen als je een onderdeel op deze wedstrijd wint. De grootste talenten uit Nederland zullen dan ook op dit evenement aanwezig zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken bij deze wedstrijden. De wedstrijden vinden plaats tussen 10.00 – 19.00 uur en de kassa’s zijn open vanaf 9.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 4,00 euro per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang). Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op onze website: www.indoorapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!