Invest Online wint FD Gazelle Award 2016

Dinsdag 18 oktober 2016

Door Redactie

Het Apeldoornse bedrijf Invest Online heeft de FD Gazelle Award 2016 gewonnen. ,,Met veel trots mogen wij mededelen dat Invest Online tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort en hierdoor een FD Gazelle Award heeft gewonnen. Het is een groot compliment voor het hele team van Invest Online om tot de FD Gazellen te behoren. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met Invest Online en hier zijn wij uiteraard trots op.”

FD Gazelle is een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info. Met een FD Gazelle Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet. Ondernemingen die binnen een periode van drie jaar een omzetgroei van minimaal twintig procent hebben gerealiseerd mogen zich een FD Gazelle noemen. Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf.

De prijsuitreiking van de FD Gazelle Awards zal per regio worden uitgereikt. Invest Online is genomineerd voor de regio Oost, deze zal op 15 november 2016 plaatsvinden in de Deventer Schouwburg.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?