Jochem Meyjer geveld door Griep

Woensdag 23 april 2014

Door Redactie

Redactie

Zojuist verscheen op twitter het bericht dat komiek Jochem Myjer zijn shows van vandaag en morgen in Apeldoorn moet afzeggen omdat hij is geveld door een griep. Op Facebook schreef hij het volgende:

“De grootste nederlaag voor een komiek is om zijn show af te moeten zeggen. Helaas moet ik het vandaag en morgen doen in Apeldoorn. Mijn stem klinkt als Darth Vader, in mijn neus zit meer slijm dan een Trol, maar het meest vervelende is dat ik ook nog koorts heb. Die drie dingen zorgen ervoor dat ik niet in staat ben om een voorstelling neer te zetten op het gewenste niveau. Ik begrijp dat mensen die al lang kaartjes hebben hier ontzettend van balen. Neem van mij aan dat ik hier nog meer van baal. Maar soms laat een lichaam je volledig in steek. Natuurlijk haal ik deze shows in.

De voorstellingen van woensdag 23 en donderdag 24 april gaan dus niet door. Het theater Orpheus neemt contact op met iedereen die bij het theater kaarten heeft gekocht en biedt een alternatief aan voor 3, 4 of 5 maart 2015. Helaas kan ik het niet eerder inhalen.

Voorlopig gaan de voorstellingen van zaterdag 26 en zondag 27 april nog wel door. Excuses voor het ongemak!
Ik baal er als een stekker van en ga zo efficiënt mogelijk uitzieken zodat ik zaterdag en zondag wel kan spelen.”

Bron: Facebook.com/jochem.myjer

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?