Jubileum voor Apeldoornse Beursvloer op 19 november

Vrijdag 31 oktober 2014

Door Redactie

Op woensdag 19 november 2014 wordt de tiende editie van de Apeldoornse Beursvloer gehouden. De Beursvloer is een lokaal platform dat bedrijven en maatschappelijke organisaties/stichtingen-verenigingen bij elkaar brengt en ze de kans geeft onderling producten en diensten uit te wisselen.

Voorbeelden:

  • Een zangvereniging heeft lekkage in de repetitieruimte, een bouwbedrijf wil dit repareren in ruil voor een optreden van die zangvereniging tijdens een bedrijfsborrel.
  • Een adviesbureau biedt een dag een financieel adviseur in ruil voor een workshop trommelen voor X personen.
  • ‘Oud’ maar goed meubilair dat komt van een schouwburg, gaat naar een sportvereniging in ruil voor een paar karatelessen aan de medewerkers.
  • Een advocatenkantoor wil jaarlijks iets betekenen voor de maatschappij en biedt – zonder tegenprestatie – vijf keer een statutenwijziging aan (ter waarde van een X bedrag), aan verschillende ontvangers.

Resultaten
In 2013 telde de organisatie na afloop maar liefst 155 matches! Dat wil zeggen dat er 155 intentieverklaringen voor een overeenkomst op papier zijn gezet tussen bedrijven/ organisaties en verenigingen/stichtingen. Dit op één of meer van de gebieden PR & media, materialen & faciliteiten, advies & financiën en/of vrijwilligers & ‘handjes.

Stichting Present
De Apeldoornse Beursvloer is een initiatief van de Stichting Present Apeldoorn en wordt jaarlijks gehouden.  De 10e editie vindt zoals gebruikelijk plaats in het Stadhuis. Vanaf 17.00 tot 18.30 uur kunnen bedrijven en organisaties uit Apeldoorn weer matches sluiten met gesloten portemonnee.

Meer weten Bekijk de flyer of BeursvloerApeldoorn.nl 

 

Apeldoorn Direct is op 19 november aanwezig om verslag te doen van de Beursvloer.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?