Kaarten Najib Amhali in theater Orpheus: weet waar u koopt!

Woensdag 9 april 2014

Door Redactie

Orpheus

 

Via o.a. onlineticketshop.nl worden op dit moment kaarten aangeboden voor Najib Amhali op 14 maart 2015 in theater Orpheus. Graag willen wij u er bewust van maken dat onze programmering voor seizoen 2014/2015 nog niet openbaar is en dat kaarten voor deze voorstelling nog niet verkrijgbaar zijn. Vanaf 20 mei zijn kaarten voor voorstellingen het theaterseizoen 2014-2015 bij ons te koop. Koop vanaf dan alleen via www.orpheus.nl of 055-527 03 00.

Weet waar u koopt
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement.

Doorverkopen
Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator, en doordat dit op grote schaal gebeurt, wordt onnodig schaarste gecreëerd. Zo blijven er weinig kaarten over die te koop zijn voor het oorspronkelijke bedrag. Doorverkoop gebeurt niet alleen bij uitverkochte evenementen. Ook voor evenementen die nog in de verkoop moeten gaan of waarvoor nog voldoende kaarten bij de officiële voorverkoopadressen beschikbaar zijn, worden kaarten tegen een veel hogere prijs aangeboden.

Meer informatie, waar wel kopen
Hoog tijd om duidelijk te maken waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je een evenement ook binnenkomt. Kijk voor meer informatie op weetwaarjekoopt.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!