Korting voor studenten in Apeldoorn

Dinsdag 11 december 2012

Door Studentenredactie

Apeldoorn heeft een studentenpas!

De What’s Apeldoorn studentenpas is vanaf maandag 3 december online gratis aan te vragen of bij deelnemende bedrijven op te halen. Deze pas is bedoeld voor studenten die wonen en/of studeren in de stad. Studenten krijgen op vertoon van deze pas vanaf 10 december korting bij deelnemende bedrijven in Apeldoorn.

Het is een initiatief vanuit het Centrum van Jong Ondernemerschap. Een van de doelen van het centrum is jong volwassenen binden aan de stad. Apeldoorn staat momenteel niet bekend als studentenstad. Waar een andere nabij gelegen stad zoals Deventer ruim 50.000 minder inwoners en evenveel kroegen heeft dan Apeldoorn, biedt zij wel veel meer studenten activiteiten. Het CvJO vindt dat dit kan veranderen en probeert samen met studenten en verschillende middelen Apeldoorn beter te profileren als studentenstad. De What’s Apeldoorn studentenpas is één van die middelen.

Voor de feestdagen nog even goedkoop naar de kapper, met korting onder de zonnebank of voordelig vuurwerk aanschaffen? Dat kan met de studentenpas.

Alle studenten die wonen en/of studeren in Apeldoorn kunnen de pas gratis aan vragen via www.whatsapeldoorn.nl/studentenpas. Om de kortingen te verkrijgen moeten studenten naast de What’s Apeldoorn studentenpas ook hun schoolpas laten zien om aan te tonen dat ze daadwerkelijk student zijn.

Deelnemende bedrijven zijn onder andere: JT Bioscoop, Sportschool Josine, La Cubanita, Hair Design, Doppio en Bogarts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!