Kraak & Smaak binnenkort in Gigant

Woensdag 26 oktober 2011

Door Redactie

Gewoon 3 Nederlandse jongens, maar beroemd over de hele wereld. Met vinylplaten op reis, beetje sampling en keyboard erbij en je gaat van Australië tot Amerika.

In november komen Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug terug naar Nederland voor een korte clubtour. Dit natuurlijk om hun nieuwe album Electric Hustle ook bij het Nederlands publiek te promoten. Gigant heeft de eer om de jongens van Kraak & Smaak op 18 november te ontvangen.

Het nieuwe album stelt het grote aantal fans tevreden en doet hen in aantal groeien, mede door de indrukwekkende lijst aan zangers en zangeressen die hebben meegewerkt. Zo horen we Kraak & Smaak’s live vocalisten Lex Empress op verschillende tracks en MC Sebastian, de voor een doorbraak staande Britse blueszanger John Turrell, de soulvolle stem van Romanthony (bekend van o.a. Daft Punk’s ‘One More Time’), Janne Schra (Schradinova en ex-Room Eleven) en die van de New Yorkse funklegende Lee Fields. Ook Fred Wesley, de legendarische trombonist van James Brown doet mee.

Kraak & Smaak staat garant voor feest. Het feest zal 18 november beginnen om 21.00 uur. Kaarten zijn te koop vanaf € 16,50 (Gigant Podium- en Combipashouders).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!