Kunst kopen in CODA

Vrijdag 8 februari 2013

Door Redactie

CODA

Bezoekers van de tentoonstelling Apeldoorn Art zullen dit weekend prijzen zien bij een groot aantal kunstwerken. De meeste werken van de 61 deelnemende Apeldoornse kunstenaars, worden namelijk in het laatste weekend van de tentoonstelling te koop aangeboden.

Hoewel een museum geen galerie is en dit ongebruikelijk is voor musea, heeft CODA directeur Carin Reinders toch besloten de kunstenaars voor de tweede keer in de gelegenheid te stellen hun werk te verkopen tijdens het slotweekend van de tentoonstelling. De eerste keer dat CODA exposerende kunstenaars de mogelijkheid gaf werk te verkopen, was bij de tentoonstelling Forest Fairytales in 2011.

De prijs bij de werken die te koop zijn, gaan vergezeld van het e-mailadres van de betreffend kunstenaar zodat geïnteresseerden zelf contact kunnen leggen met de kunstenaar. CODA mengt zich niet tussen de kunstenaar en de aspirant-koper en rekent geen commissie of andere vorm van afdracht.

Er is werk te koop van Fred Anvelink, Camiel Andriessen, Cees Andriessen, Jacintha Bierens, Kees Blom, Anne-Mieke Boonstra, Corrie Bos, Elske Brehler, Lia van der Burgt, Bas Fontein, Jasper van der Graaf, Hedy de Greef, Sandy Heemskerk, Loes Huis in ’t Veld, Medea Huisman, Karla Kassenaar, Lara Kassenaar, Marieke van Katwijk, Anke Land, Pim Leenen, Pieter Man in ’t Veld, Hanspeter Nagtegaal, Don Nederhand, Guido Nieuwendijk, René Nieuwenhuis, Dinie Nomden, Roel Ottow, Pier Pennings, Stephan Peters, Barbara Pijnappel, Dorien Plaat, Frans Polman, Karim Rachid, Teun Renes, Vincent Rijnbende, Sybren Rodenhuis, Adrian Salomé, Theo Semeijn, Marian Steenbergen-Waanders, Birgit Stigter, Wim Streep, Milena Tlusta, Anneke Umbgrove, Ingrid Verheul, Marije Vermeulen, Tirza Verrips, Doortje de Vries, Serge de Vries, Marcel van Vuuren, Ron van der Werf en Ingrid Wierts.

 Ook voor een kleine portemonnee is er prachtige werk te koop. Niet kopen maar wel de tentoonstelling bezoeken? Dat kan nog tot 10 februari 2013.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!