Laatste kaartjes voor Chicago! The Party

Maandag 19 oktober 2009

Door Simone

Zaterdag 7 november aanstaande is het zo ver: Apeldoorn wordt dan voor één avond hét Chicago van de jaren 50. Een avond vol glitter en glammer, champagne en cocktails, blackjack- en roulettetafels, oestermannen en candygirls…. alles ademt de sfeer van de jaren 50. Gigant is die avond ‘the place to be’ voor iedereen die het leven wil vieren en van een feest(je) houdt! De organisatoren van die avond hebben dat in ieder geval als motto: “Het leven is te kort, dus maak er een feestje van!”. En het thema van die avond laat zich raden: Chicago! The party.

Drie enthousiaste jonge vrouwen die midden in dat leven staan, tekenen voor de organisatie van deze Gigantische avond. Met als doel geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. “Alle drie hebben we direct of indirect te maken (gehad) met kanker en dat maakte bij ons uiteraard veel los. Grootste gemeenschappelijke deler was toch wel dat wij alles uit het leven willen halen – er iedere dag een feest van willen maken”, zegt Simone van Essen, die samen met Chantal Simons en Ymelda de Boer verantwoordelijk is voor de organisatie van deze spetterende avond.

“En dat feestje vieren we graag samen met anderen!”, geeft Chantal aan. Het drietal laat niets aan het toeval over en garandeert dat iedere bezoeker zich vanaf het rode-loper-moment tot aan het moment waarop de lampen weer ‘vol’aangaan in het Chicago van de jaren 50 waant. The Diksie Street Jazzband, de 9-koppige coverband The Groove, DJ Funky Feike, Saxojoe…. aan de juiste muzikale omlijsting ontbreekt het zeker niet. “Het wordt een sprankelend feest, van begin tot eind!”, zegt Ymelda vol overtuiging. Iedereen die van een feestje houdt, is 7 november aanstaande vanaf 21:00 uur van harte welkom in Gigant.

Heb je nog geen kaarten, bestel ze dan snel via www.chicagotheparty.nl; daarmee steun je niet alleen KWF Kankerbestrijding, maar maak je ook een weergaloze avond mee! Apeldoorn, let’s have a party!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!