Lucky Fonz III betovert Gigant met ontwapenende glimlach

Zondag 25 oktober 2020

Door Redactie

Tijdens de Seated Special van deze week trad vrijdagavond 23 oktober singer-songwriter Lucky Fonz III op. Met een ontwapenende glimlach en een vrijheid van handelen alsof hij je favoriete neef is die bij je op bezoek komt.

De intrigerende naam van Lucky Fonz III roept gelijk de vraag op: wie is of was dan nummer 2 en 1? Afgezien daarvan: al gelijk toen hij op het podium verscheen dacht ik ‘Wat een leuke gozer’ is dat. Vanaf het begin van deze ‘seated show’ pakte hij het publiek in met zijn glimlach en soms aandoenlijk stuntelende manier van bewegen.

Als een film

Lucky is open in zijn praten en neemt het publiek mee naar zijn leefwereld. Een liefdeslied componeerde hij in coronatijd en deelde dat met het publiek in Gigant. Ook zong hij andere nummers zoals ‘App me’ en ‘Linde’. Hij is in staat om het nummer wat hij zingt als een film aan je voorbij te laten gaan.

Het is en blijft een kunst om je publiek te blijven boeien met alleen een gitaar en een keyboard en een ‘909’ (synthesizer). De anderhalf uur gleden snel voorbij, omdat hij zingt en praat. Het publiek betrekt hij constant, voor of na het nummer wat hij zingt. Lucky Fonz 3, een parel van de muziekscene en inderdaad de uitstraling van je ‘favoriete neef’.

Gigant, Popzaal, vrijdag 23 oktober 2020, Seated Specials

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!