Help de bevolking van Oekraïne

Lumido eindigt het seizoen met een betoverende vuurwerkshow

Donderdag 3 september 2015

Door Redactie

Het seizoen voor Lumido het licht en geluidspektakel rondom de bosvijver in natuurpark Berg & Bos in Apeldoorn loopt op zijn einde. Met nog èèn weekeind voor de boeg is het einde van het betoverende sprookje van dit jaar weer in zicht.

Organisatoren Bernard ’t Jong en Joshua van de Vlag kijken tevreden terug op het seizoen. ‘De reacties van de bezoekers op de shows waren goed en bijna iedereen ging met een goed gevoel weer naar huis. We hebben met het hele Lumido team een fantastische prestatie neergezet.’ Aldus ’t Jong. Helaas zijn er ook minder mooie momenten dit seizoen voor Lumido geweest. Diverse malen hebben we te maken gehad met (hevige) regenval en de grootste domper was nog wel de blauwalg die in de bosvijver werd geconstateerd. ‘Door de blauwalg hebben we de noodgedwongen laatste weken niet de volledige Lumido beleving laten zien. Zo konden we minder wateractiviteiten ontplooien vanwege gezondheidrisico’s van medewerkers en bezoekers.’ Zo verteld Joshua van de Vlag.

De organisatie van Lumido meent dat ze het laatste weekeind iets te compenseren hebben ondanks dat de blauwalg en de weersinvloeden overmacht zijn. ‘Daarom nodigen we iedereen vrijdag en zaterdagavond uit om Lumido te bezoeken tegen het gereduceerde tarief van 5 euro voor iedereen’ vertellen van de Vlag en ’t Jong nagenoeg in koor.

De traditie bij Lumido is dat het seizoen speciaal geëindigd wordt. ‘Die traditie zetten we ook dit jaar weer voort’ aldus ’t Jong.  Zaterdagavond 5 september rond de klok van 23:00 uur zal Lumido spetterend en fonkelend langzaam uitdoven met een prachtige vuurwerkshow. ‘En gewoon inbegrepen bij de toegangsprijs van eenmalig 5 euro’ vult van de Vlag aan.

Lumido is te vinden aan de J.C. Wilslaan 21 in natuurpark Berg & Bos. Vrijdag 4 en zaterdag 5 september openen de deuren om 20:30 uur en de lichten doven beide dagen om middernacht. Zaterdagavond 5 september is de laatste kans om dit seizoen Lumido te bezoeken voordat het romantische sprookje rondom de bosvijver weer bijna een jaar het natuurpark Berg & Bos verlaat.

Alle informatie over Lumido is terug te vinden op de website www.lumidoapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Lumido Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?